Προσωπικά Δεδομένα

Ορθή Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Δέσμευση

Η on!SPOT δεσμεύεται να σέβεται και να προστατεύει το δικαίωμά σας για προστασία του απόρρητου της σύνδεσής σας και έχουμε δημιουργήσει αυτή τη δήλωση προστασίας απορρήτου για να καταδείξουμε την ακλόνητη δέσμευσή μας. Η πολιτική και οι πρακτικές προστασίας του απόρρητου περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω.Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών που συλλέγει η on!SPOT, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού τόπου www.onspot.gr . Επίσης, η παρούσα σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών από την on!SPOT προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες με αυτό. Η παρούσα σύμβαση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών/χρηστών την on!SPOT και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία της on!SPOT.

Αυτόματα καταγεγραμμένες πληροφορίες

Ο web server μας καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες για να μας βοηθάει να διαγνώσουμε προβλήματα, να διαχειριζόμαστε το Web site και να συλλέγουμε ευρύτερες δημογραφικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις IP διευθύνσεις των browsers που επισκέπτονται το site μας, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες μη-προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες.
H διεύθυνση IP (π.χ. 195.229.222.222) καθορίζεται από τον παροχέα (Internet Provider) της σύνδεσης μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στην on!SPOT. Η IP πρόσβασης του χρήστη στις σελίδες της on!SPOT δύναται να παραδοθεί στις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές αρχές, εφόσον ζητηθεί, στην περίπτωση που ο χρήστης προβαίνει σε πράξεις περιεχομένου που παραβιάζουν τους νόμους του κράτους.

Cookies

Η on!SPOT χρησιμοποιεί μόνο session cookies (cookies που δεν αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του χρήστη και υπάρχουν μόνο όσο διαρκεί η περιήγηση του στο site). Τα session cookies δεν προκαλούν ζημιά στο σύστημά σας και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Τα cookies μας δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας να το αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookies μπορείτε να χρησιμοποιείται τα περισσότερα χαρακτηριστικά στο site μας.

Προσωπικές πληροφορίες επισκεπτών/χρηστών

Αυτό το site δεν ζητάει καμία προσωπική πληροφορία ούτε συλλέγει πληροφορίες που σας ταυτοποιούν προσωπικά ή επιτρέπουν την προσωπική επικοινωνία μαζί σας.
Καθώς δεν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες σε αυτό το site, δεν μοιραζόμαστε καμία προσωπική πληροφορία με τρίτα μέρη ούτε χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για οποιονδήποτε σκοπό.

Προσωπικές πληροφορίες πελατών

Η on!SPOT δεσμεύεται ότι δεν θα γνωστοποιήσει ή πουλήσει το email ή άλλα προσωπικά δεδομένα πελατών σε οποιοδήποτε τρίτο. Η on!SPOT θα γνωστοποιήσει αυτά τα προσωπικά δεδομένα μόνο σε περίπτωση που υπάρξει σχετικό αίτημα από τις Ελληνικές αρχές για διαλεύκανση υποθέσεων παραβίασης της νομοθεσίας. Σε αυτήν την περίπτωση η on!SPOT θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές και θα παράσχει κάθε είδους διευκόλυνση για την αποκάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων.

Σχετικές διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της on!SPOT υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του Ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η on!SPOT διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της on!SPOT.

Copyright © 2017 on!SPOT